Alla inlägg den 15 juli 2022

Av chime - 15 juli 2022 13:16

Från att ha vaknat med en riktigt låg energinivå så har dagen faktiskt vänt och blivit ganska bra. Jag satt där i mitt mörker och tänkte att hur ska denna semestern någonsin kännas bra om jag är så mentalt tömd på energi hela tiden. Kroppen skriker efter vila och hjärnan efter en lång stunds tystnad utan en massa störande moment. 

Någonstans där fick jag ta mig i kragen och försöka låta positiv inför tjejerna utan att tappa det helt då jag visste att deras humör inte skulle vara på topp eftermitt förslag.

Sagt och gjort, vi skulle ut på en ganska lång promenad med stopp på biblioteket och målet var en butik några km bort. Till slut kom vi ut och efter en stunds irritation från barnen så blev det faktiskt en riktigt trevlig tur. Visst värkte bäckenbotten och ryggen grymt bra under promenaden men utan en massa måsten, krav och tid som skulle passas så var det ljuvligt. Vi köpte varsina pigelinar med, kanske inte riktigt var barnens favoriter men ibland behöver det inte vara så jäkla märkvärdigt utan det är just känslan av isglass, sol i ansiktet och småpratet som gör det. 

Ovido - Quiz & Flashcards